Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !

ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ 

A - B - C - D - E - F - G -

H - I - J - K - L - M  - N -

O - P - Q - R - S - T - U -

V - W - Y - Z

Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


Επικοινωνήστε μαζί μας

στο τηλέφωνο : 6947500991

και αποκτήστε και εσείς
το δικό σας κουτάβι σήμερα! 
Antiartrozin


Vitagaril


Junior Calcium Multivit


Multikanevit

Canidon


Travel Box
Pet Accessories

Y

Yorkshire Terrier - Γιορκσάιαρ Τεριέ

Μέσα στις πιο πολλές ομάδες ράτσων υπάρχει συνήθως μια ποικιλία toy που, με εξαίρεση το μέγεθος, έχει διατηρήσει τα ειδικά χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων ράτσων. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι χωρίς αμφιβολία το Γιορκσάιαρ Τεριέ, παρά το γεγονός ότι οι σύγχρονοι εκτροφείς το έχουν εφοδιάσει με ένα ριχτό τρίχωμα. Το ταμπεραμέντο του επίσης είναι τυπικό του Τεριέ: είναι ζωηρό, φλογερό και ανεξάντλητο.

Σαν αναγνωρισμένη ράτσα, το Γιορκσάιαρ Τεριέ έχει αρκετά πρόσφατη προέλευση: εξελίχτηκε στη διάρκεια του 19ου αιώνα με σκόπιμες προσπάθειες για να δημιουργηθεί ένα νέο σκυλί toy. Πώς ακριβώς οι Βρετανοί εκτροφείς που συγκεντρώθηκαν στην προσπάθεια αυτή πέτυχαν το στόχο τους, δεν είναι γνωστό.

Σε μια περίοδο το μέγεθος του σκυλιού και το μήκος του τριχώματος θεωρούνταν πρωταρχικής σημασίας αλλά σήμερα, ευτυχώς, δίνεται επίσης έμφαση στην καλή κατάσταση και στο ζωηρό ταμπεραμέντο. Το τρίχωμα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ ώστε να φτάνει στο έδαφος - πράγμα που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες, που ξεπερνιώνται μόνο με την προστασία του τριχώματος με πλαστικούς σάκους ή δέσιμο του σε «ρόλεϊ».

Το μπλε ατσαλιού χρώμα του τριχώματος στο σώμα πρέπει να είναι καθαρό και όχι ανακατωμένο με καφέ σημάδια στο κεφάλι, το στήθος και τα πόδια. Το βάρος δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 3,2 κιλά ενώ το ύψος στο ακρώμιο είναι περίπου 204 χιλιοστά.
Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home Y
Green Blue Orange Back to Top