Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !

ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ 

A - B - C - D - E - F - G -

H - I - J - K - L - M  - N -

O - P - Q - R - S - T - U -

V - W - Y - Z

Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


Επικοινωνήστε μαζί μας

στο τηλέφωνο : 6947500991

και αποκτήστε και εσείς
το δικό σας κουτάβι σήμερα! 
Antiartrozin


Vitagaril


Junior Calcium Multivit


Multikanevit

Canidon


Travel Box
Pet Accessories

Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Tosa Inu - Τόσα Ίνου


Το Ιαπωνικό μαχητικό σκυλί, " Τόσα" , έχει συγκριτικά πρόσφατη προέλευση. Δημιουργήθηκε στη διάρκεια του δεύτερου μισού του 19ου αιώνα μόνο για κανονικές σκυλομαχίες. Οι Ιάπωνες εισήγαγαν ευρωπαϊκές ράτσες όπως Μπουλντόγκ, Μπουλ Τεριέ, σκυλιά Αγίου Βερνάρδου και Μεγάλα Δανέζικα και κατόρθωσαν, όπως θα περίμενε κανείς, να βγάλουν ένα σχεδόν ανίκητο μαχητή. Αν και σήμερα, επίσημα, οι σκυλομαχίες έχουν απαγορευτεί στην Ιαπωνία, γίνονται ακόμα στην παρανομία. Όμως σήμερα το Τόσα χρησιμοποιείται επίσης σαν φύλακας και διατηρείται σαν κατοικίδιο.
Δεν είναι αξιοπερίεργο, αν ληφθεί υπόψη η ιστορία του, ότι το Τόσα έχει μια χαρακτηριστική καχυποψία προς τους ξένους.

Ως προς τη σωματική διάπλαση, το Τόσα μοιάζει με το μαστίφ: είναι ψηλό, επιβλητικό και γεροδεμένο. Έχει μεγάλο κεφάλι και αρκετά μικρά μάτια, με χρώμα κεχριμπαριού και μικρά, βαλμένα ψηλά, ριχτά αφτιά. Η ουρά είναι βαλμένη ψηλά και φτάνει στον ταρσό. Το τρίχωμα του είναι κοντό, λείο και σκληρό.

Το χρώμα είναι κοκκινωπό καστανό, μερικές φορές λευκό με κόκκινα μπαλώματα σε διάφορες αποχρώσεις. Το ύψος στο ακρώμιο είναι τουλάχιστον 604 χιλιοστά για τ' αρσενικά και τουλάχιστον 549 χιλιοστά για τα θηλυκά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Tibetan Mastiff - Θηβετιανό Μαστίφ »Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home T Tosa Inu - Τόσα Ίνου
Green Blue Orange Back to Top