Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !
Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


Μερικές από τις Ράτσες μας

 • Poodle - Πουντλ

  Poodle Standard  - Πουντλ Κανονικό (Κανίς)


  Είναι δύσκολο να ανιχνεύσει κανείς το αρχικό κυνηγόσκυλο στο σημερινό σοφιστικέ Κανίς των εκθέσεων, αλλά εκείνοι που νομίζουν ότι ήταν πάντα στα σαλόνια των σπιτιών κάνουν λάθος. Μέχρι και μέσα σε αυτό τον αιώνα τα Κανίς χρησιμοποιούταν, ειδικά στην Γαλλία, σαν θηραματοφόρα υδρόβιων, για να βρίσκουν με βάση την όσφρηση, τρούφες.
  Ακόμα και σήμερα δεν είναι ασυνήθιστο για ένα Κανίς να μαζεύει κάτι από το νερό και το συχνά κατακρινόμενο κούρεμα σαν λιονταράκι δεν είναι απλά μια μανία των σύγχρονων κυνοτρόφων. Όταν το τρίχωμα βρεχόταν στη διάρκεια ενός απορταρίσματος από τοτ vερό, βάραινε και έτσι κουρεύονταν ορισμένα τμήματά του που εμπόδιζαν το ζώο, αφήνοντας σκεπασμένο το θώρακα, τους καρπούς και τους ταρσούς για προστασία από τα κρυολογήματα και τους ρευματισμούς.
  Η τούφα που αφηνόταν στην άκρη της ουράς, ευδιάκριτο από την ακτή.
  Το Πουντλ προήλθε από τον τύπο κυνηγόσκυλου που αργότερα έγινε κεντρική ρίζα για τους τύπους Χάριερ/Φοξχάουντ και Σπάνιελ.Η συγγένεια είναι ευδιάκριτη σήμερα, ειδικά στα κανονικά Πουντλ του πιο παλιομοδίτικου τύπου. Είναι εύκολο να δει κανείς ότι το Ιρλανδικό Σπάνιελ των των Νερών και το Πουντλ έχουν συγγένεια.
  Ένα τυπικό Πουντλ ίναι υπεροπτικό,  πολύ δραστήριο και έξυπνο με καλή προσέγγιση και καμαρωτό παράστημα. Το κεφάλι κρατιέται ψηλά και έχει αρκετά στενό κρανίο και μακρύ πρόσωπο με καλά καθορισμένο σαγόνι. Τα μάτια είναι αμυγδαλωτά, σκούρα καστανά και τοποθετημένα ελαφρά λοξά. Το σώμα είναι δυνατό, μυώδες και όχι μακρύ. Η ουρά είναι κομμένη και κρατιέται σε μικρή γωνία από το σώμα. Το τρίχωμα είναι μαλλιαρό αλλά όχι απαλό και παχύ παντού. Το κούρεμα "λιονταράκι" είναι φυσιολογικό στα ώριμα Πουντλ εκθέσεων.
  Τα χρώματα που είναι αποδεκτά σε όλες τις χώρες είναι το μαύρο, λευκό, καστανό και ασημί - αλλά η Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ επιτρέπουν όλα τα συμπαγή, ομοιόμορφα χρώματα όπως και οι σκανδιναβικές χώρες. Οι κανονισμοί σχετικά με το μέγεθος διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Στην Σκανδινάβία το μέγεθος είναι περίπου 454 - 554 χιλιοστά για τα κανονικά Πουντλ, περίπου 354 -454 για τα Πουντλ Μινιατούρε και κάτω από 354 χιλιοστά για τα Παιχνίδια.
  Οι ίδιες προδιαγραφές ράτσας ισχυουν και για τις τρεις ποικιλίες, αλλά γενικά το κανονικό Πουντλ φαίνεται πιο δυνατό. Διασταύρωση μεταξύ Πουντλ Μινιατούρας και Πούντλ Παιχνίδι επιτρέπεται και τα κουτάβια καταγράφονται ανάλογα με το μέγεθος της μητέρας. Πριν πάρουν μέρος σε έκθεση ξαναμετριούνται και μπορεί να αναταξινομηθούν.  

  Αναγνώστηκε 3405 φορές

Προϊόντα για την φροντίδα και υγιεινή των σκύλων.


Junior Calcium Multivit

Ασβέστιο, φώσφορο, μουρινέλαιο
ginseng, vitamin D3, A, E
Ασβέστιο για κουτάβια εως 12 μηνών
(περιέχει 80 δισκία) τιμή 10 €
 

Antiartrozin

Γλυκοζαμίνη, Χωνδροιτίνη, sulfat, msm, larginin, lprolin
Βοήθημα για τις αρθρώσεις σε προχωρημένες ηλικίες
(περιέχει 80 δισκία) τιμή 14 €
  

Multikanevit

Vitamin A,D3,E,PP,B1,B2,B6,B12,Ω10
Βοήθημα για καλύτερη όρεξη
(περιέχει 80 δισκία) τιμή 10 €

Vitagaril

Vitamin C,E,A,B1,B2,B6,B12,Ω3
Extract απο Σκόρδο, ginseng, aloe vera
Για ανάκτηση του ανοσοποιητικού συστήματος και για ένα γυαλίστερο και δυνατό τρίχωμα
(περιέχει 80 δισκία) τιμή 14
 


Canidon

Αποπαρασιτικό για Σκύλους, πιάνει όλων
των ειδών τους σκώληκες
1 δισκία = 10kg ΣΒ
(περιέχει 50 δισκία) τιμή 19 €
 
Travel Box

Κλουβιά ασφαλούς μεταφοράς σε όλες τις διαστάσειςΌλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home Προϊόντα για την Φροντίδα του σκύλου
Green Blue Orange Back to Top