Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !

ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ 

A - B - C - D - E - F - G -

H - I - J - K - L - M  - N -

O - P - Q - R - S - T - U -

V - W - Y - Z

Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


Επικοινωνήστε μαζί μας

στο τηλέφωνο : 6947500991

και αποκτήστε και εσείς
το δικό σας κουτάβι σήμερα! 
Antiartrozin


Vitagaril


Junior Calcium Multivit


Multikanevit

Canidon


Travel Box
Pet Accessories

L

Labrador Retriever - Λαμπραντόρ

Παρά το όνομα του, το θηραματοφόρο Λαμπραντόρ είναι βρετανική ράτσα. Μερικοί από τους προγόνους του ήταν καναδικά σκυλιά που ήρθαν στην Βρετανία με ψαράδικα πλοία. Όπως και στην περίπτωση του Χρυσού Θηραματοφόρου, τα Λαμπραντόρ οφείλουν την ύπαρξη τους σε κάποιον που προσπαθώντας να βγάλει ένα καλό κυνηγόσκυλο που να ταιριάζει με τους συγκεκριμένους σκοπούς του, έβγαλε μερικές φουρνιές και είχε τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε τα σκυλιά του ζητήθηκαν σε όλη την Βρετανία.
Αναγνωρίστηκε επίσημα σαν ράτσα από την Λέσχη Κυνοτρόφων το 1903 και από τότε έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα αρχικά σαν εργατικό κυνηγόσκυλο και σήμερα όλο και πιο πολύ σαν κατοικίδιο. Η γενική εμφάνιση του Λαμπραντόρ είναι εκείνη ενός γεροδεμένου, δυνατού σκυλιού.
Το χρώμα του είναι συνήθως μαύρο ή κίτρινο, αν και μερικά έχουν το χρώμα του συκωτιού και αυτά μπορεί να έχουν πιο ανοιχτά μάτια και μύτη με χρώμα ανοιχτό καφέ. Το ύψος του στο ακρώμιο είναι περίπου 554 Χιλιοστά για τα αρσενικά και 529 - 554 χιλιοστά για τα θηλυκά.

Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home L
Green Blue Orange Back to Top