Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !

ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ 

A - B - C - D - E - F - G -

H - I - J - K - L - M  - N -

O - P - Q - R - S - T - U -

V - W - Y - Z

Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


Επικοινωνήστε μαζί μας

στο τηλέφωνο : 6947500991

και αποκτήστε και εσείς
το δικό σας κουτάβι σήμερα! 
Antiartrozin


Vitagaril


Junior Calcium Multivit


Multikanevit

Canidon


Travel Box
Pet Accessories

H

Husky Siberian - Χάσκι Σιβηρίας


Επί αιώνες το Σιβηρικό Χάσκι εκτρεφόταν σαν οικιακός σύντροφος, ένα ρόλο που δε χαίρονταν άλλες αρκτικές ράτσες Σπιτς μέχρι τους σύγχρονους καιρούς. Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τους Σιβηριανούς νομάδες για χρήσιμες εργασίες όπως το τράβηγμα έλκηθρου και η βοσκή.
Η μακρά σχέση της ράτσας με τον άνθρωπο έχει κάνει το Σιβηρικό Χάσκι συγκριτικά πιο «πολιτισμένο» και πιο αυθόρμητα φιλικό προς τους ανθρώπους από άλλες αρκτικές ράτσες Σπιτς. Αναγνωρίστηκε επίσημα σαν ράτσα από την Αμερικανική Λέσχη Κυνοτρόφων στην αρχή αυτού του αιώνα.
Το Σιβηρικό Χάσκυ είναι ρωμαλέο και κομψό. Το κεφάλι είναι τυπικό Σπιτς με όρθια αφτιά και ξύπνια έκφραση, αλλά η ουρά δε χρειάζεται να κρατιέται τόσο σφιχτά τυλιγμένη πάνω από την πλάτη όπως στις πιο πολλές άλλες ράτσες Σπιτς. Όταν το σκυλί αναπαύεται η ουρά κρέμεται.
Το τρίχωμα του είναι πυκνό, αρκετά μακρύ, κρέμεται χαλαρά από το σώμα και είναι εκπληκτικά απαλό στην αφή.
Το χρώμα του έχει μικρή σημασία και όλες οι αποχρώσεις είναι αποδεκτές. Πιο συνηθισμένο είναι το γκρι ή ανοιχτό καστανό με λευκά σημάδια. Το ύψος του στο ακρώμιο είναι για τ' αρσενικά 529 - 604 χιλιοστά και για τα θηλυκά 504 - 554 χιλιοστά.
Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home H
Green Blue Orange Back to Top