Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !
Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


PDFΕκτύπωση

Η πρώτη νύχτα με το νέο μέλος της οικογένειας δεν θα κυλήσει και τόσο ήσυχα! Τα κουτάβια χρειάζονται 2 - 3 μέρες για να προσαρμοσθούν στο νέο τους περιβάλλον, δεδομένου ότι υπάρχει έντονη νευρικότητα, περιέργεια και επιφυλακτικότητα.


Οι περισσότεροι νέοι ιδιοκτήτες κάνουν συχνά λάθη, όπως το να παίρνουν το κουτάβι μαζί στο κρεβάτι τους, να του επιτρέπουν να κάνει ότι θέλει ή ακόμα να ξενυχτάνε μαζί του εως ότου αποκοιμηθεί! Είναι σημαντικό, να δείξουμε στο κουτάβι μας από την πρώτη στιγμή κιόλας, το τι επιτρέπετε να κάνει και τι όχι. Δεν παίρνουμε ποτέ μαζί το κουτάβι στο κρεβάτι μας , ούτε καν για την πρώτη νύχτα! Απλά του παρέχουμε έναν χώρο ασφαλή και περιορισμένο. όπου δεν υπάρχουν καλώδια και άλλα αντικείμενα (Τα οποία θα μπορούσε να μασήσει), μαζί με το κρεβατάκι του και πάντα άφθονο νερό!

Υπομονή και όλα τα άλλα έρχονται....Για περισσότερες πληροφορίες, πάντα στην διάθεσή σας!

 

Συμβουλές & Σχετικές Πληροφορίες για την πρώτη νύχταΌλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home
Green Blue Orange Back to Top