Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !
Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

PDFΕκτύπωση

Η φιλοσοφία μας, απέχει πολύ από εκείνη των χονδρέμπορων και των μεταπωλητών! Δεν δίνουμε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ούτε και τιμές μέσα από καταλόγους! Συνεργαζόμαστε αυστηρά και μόνο με ιδιώτες-χομπίστες και εκτροφείς. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, ο νέος ιδιοκτήτης του κουταβιού μας, να έχει ο ίδιος την επιλογή!


Προκειμένου να επιτυγχάνεται αυτό, ενημερώνεται από εμάς με φωτογραφικό υλικό τόσο των κουταβιών όσο και των γονέων και επιλέγει ο ίδιος το κουταβάκι που του ταιριάζει!
Η δική μας αποστολή ξεκινά από εκείνο το σημείο...
Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο τόσο των γονέων όσο και των κουταβιών και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, προχωρούμε στην άνετη και υπεύθυνη μεταφορά του κουταβιού στο καινούριο του σπίτι!

Συνοψίζοντας  δεν επιλέγουμε το κουτάβι εμείς για εσάς, αλλά φροντίζουμε να σας δώσουμε κατ'αρχήν την επιλογή και να την υλοποιήσουμε με τον πλέον ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο!Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home
Green Blue Orange Back to Top