Αποκτήστε και εσείς σήμερα το δικό σας Puppy Mate !
Developed by JoomVision.com

Βρείτε μας στο Facebook


Bob Teil - Μπομπτειλ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Bob Teil - Μπομπτέιλ

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το Παλιό Αγγλικό Τσοπανόσκυλο είναι πραγματικά σκυλί για βοοειδή - δηλαδή, κρίνοντας από το σημερινό σκυλί επιδείξεων με το πυκνό τρίχωμα.
Αρχικά στόχος ήταν ένα σκυλί όσο το δυνατό πιο μεγάλο και επιθετικό για να χρησιμοποιηθεί κατά των αρπακτικών ζώων που απειλούσαν τα κοπάδια. Η ράτσα σήμερα χρησιμοποιείται ως κατοικίδιο και συνοδός, όπως συνέβη και με τις πιο πολλές άλλες "μετεκπαιδευμένες" ράτσες, ήμερη, φιλική και στοργική.
Το παρατσούκλι του, το κολοβό συχνά ανεπίσημο όνομα της ράτσας- προέρχεται από το γεγονός ότι η ουρά του κόβεται πολύ κοντή.
Το Παλιό Αγγλικό Τσοπανόσκυλο είναι ένα σκυλί με παράξενη εμφάνιση, βαρυφτιαγμένο και με άφθονο τρίχωμα παντού.
Είναι λίγο πιο ψηλό στα λαγόνια από ό,τι στον ώμο και αυτό του δίνει ένα χαρακτηριστικό, κουνιστό βηματισμό. Το τρίχωμα δεν είναι μόνο άφθονο αλλά πυκνό και με καλή, έντονη υφή.
Το χρώμα είναι συνήθως γκριζωπό μπλε, με ή χωρίς λευκά σημάδια. Το ύψος στο ακρώμιο είναι για τα αρσενικά περίπου 604 χιλιοστά. Τα θηλυκά είναι λίγο πιο χαμηλά.Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 6947500991 καθώς και μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας

You are here: Home
Green Blue Orange Back to Top